LA BIBLIOTECA DEL BLOC

Mestres, famílies i alumnes us proposem que participeu d’aquesta idea per crear conjuntament la BIBLIOTECA DEL BLOC!

Podeu aportar les vostres idees tot afegint els contes i llibres que vulgueu, sempre i quan siguin adequats per a l’educació infantil. Poden ser contes que heu llegit amb els vostres fills i filles, que hagueu trobat interessants, que senzillament us han agradat molt i per això voleu que els altres el coneguem. D’aquesta manera podrem anar creant una llista que ens servirà de consulta a l’hora d’agafar idees per poder triar un conte. Podem afegir els comentaris que es creiem oportuns. Animeu-vos a participar!

Per començar en proposem un parell, i comencem així a Biblioteca del Bloc!

L’espantaocells – Pablo Albo- La Galera

Una penell està enamorada de l’espantaocells. Tothom ho sap. Fins que el treuen i la penell plora i es rovella de pena. La treuen a ella i acaben junts a les golfes.

Imatge estil àlbum. La imatge s’avança al text i el completa. Mostra detalls, plans detalls de la global, permet hipotetitzar. Imatge curada. Colors càlids, situa en un ambient de tardor.

Perspectives visuals atrevides.

Text senzill, inici amb estructura repetitiva. Intriga fins al final feliç.

 

Raspall – Pere Calders – Hymsa

Un nen perd el seu gos i busca substituir-lo de totes totes. Fins que troba un raspall que té el mateix tacte que el seu gos. Aquets raspall pren vida i salva al pare del nen d’un lladre. És acceptat com un mes de la família.

Humor i joc simbòlic. Història fantasiosa

Imatges detallades i descriptives del text abundant i amb lletra de pal, vocabulari culte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *