Fem la mona!

Tots els grups d’educació infantil fem fet la mona amb els nostres companys i companyes. Primerament hem realitzat uns pollets molt divertits amb gomets grocs i taronges per decorar les nostres mones conjuntament amb plomes de colors.  Els panderos, les Maraques, les Gralles, les Flautes i els Saxos hem gaudit molt fent de cuiners omplint el pa de pessic amb xocolata.  Finalment, després de decorar-lo hem esmorzat tots junts amb el nostre grup un tros del pastís. Ens ha quedat una mona boníssima! Ha estat una experiència divertida i ens hem emportat a casa els pollets que hem fet a l’escola.  Us desitgem bones vacances de setmana santa a tothom! gaudiu i descanseu molt families.

https://drive.google.com/drive/folders/1N63FmvHIQ64WazvI0UmCXSPg1dhWthfc?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *