Excursió al Mascasablanca amb tots els nens i nenes d’Educació infantil

Ahir dimecres 14 de març tots Educació infantil vam anar a visitar el mas Casablanca, una casa de pagès tradicional d’en Pep i la Roser situada a Taradell. Allà hem pogut aprendre les feines d’un pagès i fem visitat totes les instal·lacions. Hem conegut a en Barack, el gos que vigila l’entrada i també hem pogut veure la resta d’animals que hi viuen al Mas: L’Elegant i la Noblesa (el cavall i l’euga), en Xiulet (el porc), les ovelles i les cabres, els petits cabrits i xais als que hem pogut donat el biberó, els ànecs i les oques, els conillets, el gall i la gallina pintada, els petits ànecs i pollets i la vaca Rita. Ha estat una experiència molt divertida on hem compartit moments de rialles entre tots els nens i nenes de P3, P4 I P5.Hem pogut veure la casa de pagès on viuen amagats en Fermí i la Valentina, els ratolins dels contes que hem estat treballant a l’escola.

https://drive.google.com/drive/folders/19JcKcWaj1-YPAimefG2K3LHRqR50H-rg?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *