Ús del material multimèdia a l’aula

Cada nou curs, cada trobada de mestres se’n va parlant més d’aquesta incorporació a la nostra tasca educativa. No sempre estem segurs de fer-ho de la millor manera ni de mostrar prou seguretat per tal  de engrescar els nostres alumnes  a utilitzar-les i a treure’n el màxim profit. Sovint són ells els que ens ajuden a fer aquesta última empenta que ens cal.

És evident que a la nostra tasca educativa són molt necessàries. L’escola ha d’estar molt vinculada a la societat actual i aquestes tecnologies  hi són molt presents en el dia a dia dels nostres alumnes. Així doncs, ens hem de seguir formant i hem entrar en aquest nou món per nosaltres, que no deixa de ser el seu món. Sempre, complementant  amb les eines i tècniques que ja fem servir des de fa temps i que ajudaran a treure’n un profit real d’aquestes noves tecnologies com a noves eines d’aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *