Girafes i Elefants

CURS 2015-16

LES GIRAFES I ELS ELEFANTS HEM ANAT A VISITAR EL MUSEU D’ ART DE SABADELL.  HEM VIST QUADRES I CERÀMIQUES MOLT BONIQUES. ENS HA AGRADAT MOLT FER EL JOC DE BUSCAR ELS OBJECTES QUE HAVIEN VOLAT DELS QUADRES I EL JOC D’ IMITAR ELS PERSONATGES DE DIFERENTS QUADRES.

 NOSALTRES TAMBÉ HEM FET FESTA DE CARNESTOLTES. VOLEU VEURE ALGUNES FOTOS?PER CELEBRAR SANT ANTONI HEM FET UN PASSEIG AMB CARRUATGE PEL BARRI DE L’ ESCOLA.

CELEBREM EL  NADAL

Hem anat a portar la carta a l’ ambaixador i a cantar nadales.HOLA , SOM ELS ALUMNES DE P-4,  DE LA CLASSE  DELS ELEFANTS I LES GIRAFES .

HEM ANAT AL ZOO A CONÈIXER ELS ANIMALS QUE DONEN NOM A LA NOSTRA CLASSE.

MIREU QUE BÉ ENS HO VAM PASSAR !!!!!   😛 

CURS 2014-15

PRIMERS DIES A P4

Hola, hola, holaaaa ….
Sóm la classe de les Girafes. Aquest any 2014-15 ja som més grans i volem ensenyar a tothom les nostres cosetes, les feinetes i sortides que fem a l’escola. Esperem que us agradim.

ELS PRIMERS DIES A L’ESCOLA.ALGUNS DIES HEM ANAT A L’HORT DE L’ESCOLA PER PLANTAR VERDURETES DE TARDOR..COMENÇA A FER FRED I LES JAQUETES SORTEN DE L’ARMARI.

JA ARRIBAT LA TARDOR:  com diu la cançó:

…M’agrada la tardor quan els arbres es despullen

m’agrada la tardor virundeta virundó…

A la classe hem fet feines de tardor, una macedònia amb fruites de la temporada i una gran festa per rebre la CASTANYERA a l’escola.ELS ELEFANTS I LES GIRAFES ANEM D’EXCURSIÓ

Hem anat d’excursió el ZOO per veure en directe el nostre animal mascota de la classe. Ens ho hem passat xupi xupi…!!

CURS 2013-14

EL NADAL HA ARRIBAT A LES GIRAFES

Ja tenim el Nadal aquí…carregat de festes plenes de sorpreses. Dates especials on visitem els pessebres de la ciutat, els guarniments de la fira de Santa Llúcia i cantem nadales els avis d’una residència de Sabadell. A l’aula  no ens oblidem del calendari d’Advent que ens ajuda a treballar  valors de convivència i celebracions tradicionals nadalenques com és el Tió, explicacions del Nadal, Cap d’Any i Reis i la cantada de Nadales.

 

L’ACTIVITAT DE L’AGUA
Els alumnes de P4 han elaborat i assistit a unes activitats relacionades amb l’aigua per tal de treballar el seu ús, d’on prové, l’estalvi que hem de tenir a l’hora de fer-la servir i la importància que té l’aigua per a la nostra higiene personal.

VISCA ELS BOMBERS

Tota la classe de les girafes està molt contenta per haver fet la sortida del parc dels bombers. Allà hem vist les seves instal.lacions, els equips d’emergència que utilitzen per quan sorten a apagar foc i una demostració de com apagar un incenci.

…El més xuli ha estat utilitzar la mànega per apagar foc i pujar en un dels seus camions…

LA PRIMAVERA JA ÉS AQUÍ CARREGADA DE FRUITES MOLT DOLCES I VISTOSES.

Aprofitant que ja arriba la primavera les girafes ha aprofitat per anar a veure el Mercat de la Creu Alta. Allà ens han fet una explicació del que es ven en un mercat, les diferents parades i aliments…la visita ha servit per veure la quantitat de menjars que es poden trobar, de diferents colors, olors i sabors. I aprofitant la sortida hem comprat fruita del temps per tal de menjar-la a l’aula en forma de macedònia …nyam, nyam, nyam…