LA CASTANYADA

HEM CELEBRAT LA CASTANYADA

Els PATUFETS ens  hem  disfressat de castanyers i castanyeres.

La castanyera ens ha portat castanyes de la muntanya i els pares ens han ajudat a torra-les. Els ELEFANTS I LES GIRAFES Hem fet un esmorzar PICA- PICA DE  FRUITES DE LA TARDOR.

Sant Jordi i els Jocs Florals 2015

Aquest any tornem a celebrar la Diada de Sant Jordi.Ho fem a la classe amb activitats individuals: mirant contes, fent petites representacions, elaborant roses i realitzant tallers de Sant Jordi amb tot el cicle Ed. Infantil.

Els mestres també s’han volgut disfressar i fer la Representació de la Llegenda de Sant Jordi davant de tots i totes. I com a cloenda de la DIADA i important, hem fet esl Jocs Florals tenint en compte com dibuixen el PARVULARI i com escriuen a Primària. Els guanyadors han rebut un llibre i una rosa ben bonica.

 

DIJOUS GRAS

COM CADA ANY SE’NS ACOSTA: LA FESTA DEL CARNAVAL

I per encetar-ho durant la setmana el carnestoltes ens fa anar divertits a l’escola…Durant aquesta mateixa setmana rriba el DIJOUS GRAS que és un dia on tot el cicle d’infantil marxem a menjar la truita o qui vulgui  botifarra d’ou el Bosc de la Concòrdia. Allà cantem i ballem les danses i cançons del CARNESTOLTES.