Circuits grups d’experts (CI)

Durant el tercer trimestre, a Cicle Inicial s’ha fet una activitat en petits grups, de 6, 7 o 8 màxim, que anomenem “GRUP D’EXPERTS”, que consisteix, amb l’ajuda del mestre, a muntar un circuit. Els elements o activitats les pensaven ells, després d’haver-ne vist, en la pràctica, molts exemples, i se’ls hi lliurava a més unes targetes amb models de circuits per agafar idees. Mentre aquest grup muntava, durant 30 min, la resta dels companys jugava amb material a fora, a la pista, i no podien entrar a buscar o canviar el material, perquè el circuit era sorpresa. Llavors recollien i entraven. Un cop dins, el petit grup els explicava el circuit, donant les directrius. D’aquesta manera se’ls hi dóna autonomia, tant a l’hora de crear com a l’hora d’explicar, ja que són ells, individualment, els responsables de mostrar-lo i explicar-lo, part per part. Llavors, la resta tenia 30′ per realitzar-lo, amb la guia dels experts, que ho controlaven.

ateixid9

Quant a ateixid9

Mestre d'Educació Física i Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *