Cursa d’orientació 6è

Els alumnes de 6è van sortir pels boscos dels voltants de l’escola el divendres 29 de maig al matí, per participar a la 1a cursa d’orientació en aquest entorn. Es van fer grups de 3 i van sortir des de diferents punts, en un espai obert, però delimitat, d’aproximadament 6 hectàrees. Cada grup portava un mapa amb els elements importants del terreny i les balises numerades. També duien una brúixola per orientar-se. Cada cop que trobaven una fita la marcaven a la seva tarja de control per esbrinar-ne el contingut amagat.

ateixid9

Quant a ateixid9

Mestre d'Educació Física i Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *