PCEE: PLA CATALÀ D’ESPORT a L’ESCOLA

El Departament d’Educació i la Secretaria General de l’Esport, van acordar a finals del 2004 impulsar el Pla Català d’Esport a l’Escola, adreçat principalment a incrementar la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives i, alhora, fomentar l’adquisició d’hàbits saludables útils per a tota la vida.

Des del 2010 l’escola Lluçanès ha passat a formar part d’aquest Pla i aquest fet ens ha permès disposar d’una subvenció econòmica important amb la qual hem finançat noves activitats esportives a l’escola.

Actualment la Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, degut a la crisi, han reformulat aquest Pla amb el nom de Pla Estratègic d’Esport Escolar de Catalunya.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *