TOTS A LA PISCINA

Els alumnes de l’escola, de P5 fins a 6è, participen durant un trimestre de l’activitat de natació.

Hem considerat que les habilitats aquàtiques són un contingut molt important dins de l’àrea d’educació física.
Amb l’ajut de  diferents monitors poden experimentar diverses activitats a l’aigua i progressar en la respiració i tècnica de cada estil.
Quan es finalitzen totes les sessions s’entrega un informe individual en el qual la família pot valorar la seva millora.
Per realitzar l’activitat ens desplacem fins a la piscina municipal de Berga ” El Tossalet”, la qual ara amb la nova carretera ens queda molt propera.

Make your own photo slideshow at Animoto.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DONEM A CONÈIXER L’ESPORT

Com a mínim un cop l’any realitzem a l’escola una activitat extra relacionada amb l’esport. A vegades és la visita d’un esportiva o en d’altres ocasions xerrades informatives.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ACTIVITATS ESPORTIVES DEL MUNICIPI

Des de l’àrea d’EF es dóna a conèixer i es potencia la participació dels alumnes de l’escola en les activitats esportives del municipi: cros escolar, festa de l’esport, bicicletada popular…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PCEE: PLA CATALÀ D’ESPORT a L’ESCOLA

El Departament d’Educació i la Secretaria General de l’Esport, van acordar a finals del 2004 impulsar el Pla Català d’Esport a l’Escola, adreçat principalment a incrementar la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives i, alhora, fomentar l’adquisició d’hàbits saludables útils per a tota la vida.

Des del 2010 l’escola Lluçanès ha passat a formar part d’aquest Pla i aquest fet ens ha permès disposar d’una subvenció econòmica important amb la qual hem finançat noves activitats esportives a l’escola.

Actualment la Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, degut a la crisi, han reformulat aquest Pla amb el nom de Pla Estratègic d’Esport Escolar de Catalunya.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ELS JOCS A L’HORA D’ESBARJO

Els jocs tradicionals i populars enriqueixen el coneixement que té el nen/a en relació a la cultura i tradició del seu poble. Hi ha una gran varietat de jocs que treballen les diferents habilitats motrius i de relació dels nens i nenes: jocs de salts, jocs de córrer, jocs de llançament, jocs de punteria, jocs cantats,…fins i tot alguns jocs es poden fer amb material elaborat pels propis nens i nenes.
Des de l’àrea d’EF intentem donar a conèixer aquests jocs als alumnes per tal que a l’hora d’esbarjo tinguin en consideració diferents formes jugades.

Edu3.cat

Publicat dins de General | 1 comentari

SORTIDA AMB BICICLETA

A l’escola es realitza una activitat de bicicleta a l’any.
Prèviament, des de l’àrea d’EF, es fan algunes sortides en grup i es posa en comú una sèrie de recomanacions importants.

D’aquesta manera la sortida és més segura per tots.

Algunes de les recomanacions són les següents:

– Revisar la bicicleta els dies previs a la sortida.
– Portar casc i pantalons que no siguin molt amples.
– Mantenir una distància de seguretat amb la resta de companys/es.
– No avançar mai l’adult que ens guia.
– No fer avançaments a la resta de companys/es si no és necessari.
– Avisar si creuem.
– Controlar la velocitat frenant de forma suau i progressivament.

img_90141

Publicat dins de General | Deixa un comentari

BENVINGUTS

Benvinguts/des al bloc d’Educació Física de l’Escola Lluçanès!!
Us volem donar a conèixer a línies generals les activitats que realitzem a l’àrea amb les quals gaudeixen moltíssim els vostres fills/es.

Publicat dins de General | 1 comentari