29 thoughts on “Per reflexionar una mica.

 1. ignacio

  pobre nen le estaben utilican sempre asta que se a artat molt i a bulgut que perdi el seu equip

 2. maria

  L’entrenado es molt inllust, perque com creu que el nen juga malament may juga, perque l’entrenado numes bol juanyar

 3. pol

  el entrenador era molt dolent el nen sesforçava pero el entrenador no el deixava jugar

 4. Meriem

  El entrenador no te anims quan marcan sol aplau i no s’alegra perque an marcat i els jugadors insultan i no respecten

 5. AnnaB

  Hola Nacho sóc l’Annab he vist el video i a mi em sembla que l’entrenador no deixava jugar al nen

 6. Miguel

  Es que el entrenado solament volvía guanyar i con el 2 no era tan con no lo deixava jugar ningún partir i al purter va ver una falta i lo van sacar varmella perqué avía fet un penal i el van expulsar i es va fichar en la portería el número 2 i es va deixar el penalt.

 7. yassin

  L’entrenador era molt egoista i no volia fer jugar al noi perque nomes volia guanyar i aixo al nen li sabia malament.

 8. yassin

  es un poc cruel que un nen li agradi ser porter pero no li deixan ser puter lu que importa es pasarlo be

 9. Juan David

  Al nen no li deixen jugar per que era molt dolent de porter i després es lesiona el porter que estava jugant i el van treure i el porter dolent va sortir de la porteria i li van marcar el gol.

 10. Anita

  El nen no el deixa partisipar perque es grass i no sap jugua i el entrenador solo pensa en guanyar i no divertirsa que es lo important

 11. yasmina

  el nenn no pot parar lpa pilota perque te molta grassa. i vol participar perque li agrada el futbol.

 12. Júlia

  El entrenador no vol que el nen jugui perquè té molta grassa i el nen vol jugar, i es posa de porter però li marquen molts gols, així que desideix xutar i marca un gol i tots el feliciten.

 13. arbab

  el entrenador no volia que juges i el nen sartat i a fet que perdin el sue equip

 14. Yasmina

  El entrenador no li deixaba jugar perque es creia que el nen no sabia jugar.El i el seu amic per la nit van estar entrenar.I quan ariba la hora de jugar el partit el porter es fa mal i no pot jugar,i llabors va cridar al nenei tots els seus compañs li feien mala cara i ell no es sentia be i ba deixar que fiquin la pilota perque el va utilisar i es va posar de parts dels latres.

 15. Kamila

  El entrenador no deixava al nen jugar perque no savia jugar a fotbol i tambe perque esta gros .
  al final del partit el nen va fer de porter perque el altre porter s’avia fet mal i al nen no va tapar perque el entrenador no le deixava entrenar amb els altrs compnyas

 16. Diego.R.O.

  El entrenador es injust el nen s’esforça pero l’entrenador no el vol treure a jugar i el nen al final no es vol parar el penalti perqué el seu equip el te de suplent i no el treuen mai.

 17. Cristian

  El entrenador era molt dulent per que no lo a deixat juga al porter per que era molt dulent i els jugados se reian del porter.

 18. raul

  el entrenador volia sol guayar i per ajo el nen estaba entrenor amb altre nen i que quan era la final i el primer portrer quan se lesiona el entrenador saca el el nen que no jugaba el penalti que si marcavan el altre equip guanyava per quan el nen del altre equip juto el perorter se le va deixar per no sacali quan queria

 19. Lorena

  Pobre nen no parava de dirli al entrenador que si podia sortir per ser porter i deia que no perque es creia que era dolent jugant i s’enfadava.Llavor va agafar un nen i van quedar per la nit per entrenar.Va arribar el dia del partit i no li van deixar jugar fins que el porter es va fer mal i van cridar a l’altre porter com estava enfadat va deixar que marques l’altre grup

 20. Valentin

  Elentrena no li deixava llugsr al porter. i a la final elporter es lesiona i el posan al porter dolent i al penalti no sel para per el entrenado i els llugados es rellan dell

 21. Ivan

  El entrenador de futboll era malo perque no deixaba jugar al nen, els seus amics es metiam amb ell i le molestaven. Cuan el portero es va lesionar el entrenador li va posar de porter al nen pero el nen es va deixar marcar gol perque cuan el nen es esforçava el entrenador no li deixava possarse de porter, i el entrenador nomes volia guanyar.

 22. Anna

  Jo crec que tots els jugadors jugan be , pero que lentrenado no es comportamoltbe amb un especial ment, perque s´avi apuntat a futbol y may jugaba perque no era molt bo , fins que era la final y el porter es va lesiona y va sortir el nen , y quan anava a parar una es va treurer per que marcarin els altres , perque may avia jugat fins que el porter es va lesionar.

 23. Júlia

  En els entrenaments, el nen volia jugar, però el entrenador no li deixava mai, ni a entrenaments ni als partits. Al final el nen es va cansar de que l’entrenador no el deixes jugar, i un dels seus companys i ell, van quedar per la nit per entrenar, el amic del nen li xutava, i ell se les parava. Un dia l’entrenador va anar al camp de futbol i els va veure, el nen li va preguntar si l’havia vist parant-se una pilota, i el entrenador li va dir que no. Va arribar el dia del partit de la final, i el entrenador no el va deixar jugar, i el nen s’en va anar al vestidor i es va cambiar, al poc temps el porter es va lesionar i van cridar al nen, el nen estava molt enfadat i quan van xutar el penalti, va deixar que entrés i l’altre equip va guanyar 1-2.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà