MUNTANYA

Us proposem una activitat per fer en família: ANEM A LA MUNTANYA!

Però per fer-ho més emocionant i motivador, des de el departament d’educació física de l’escola hem adquirit un GPS de muntanya per que ens pugui guiar per les diferents sortides que hem seleccionat per tots vosaltres.
Algunes seran a prop del nostre poble, d’altres una mica més lluny, pels més aventurers i pels que tinguin ganes de conèixer nous espais. (És preferible començar per zones conegudes fins a dominar l’aparell).

g910

Vosaltres heu de posar les ganes, i reservar el GPS pel cap de setmana que us vagi bé. Quan el vingueu a buscar us farem una petita explicació de com funciona, i de com podeu seleccionar la ruta que voleu fer. Les excursions proposades les tindreu en aquesta pàgina per tal de que les pugueu mirar abans per poder decidir quina fareu.

Per ampliar informació sobre GPS i muntanya:
http://www.feec.org/Activitats/orientacio/gps.php

I si voleu avançar feina, manual d’instruccions del nostre GPS
Guia de Inicio Rápido

Manual de Usuario

RUTA 1 (COLOR BLAU)

Sortim pel camí de la Font del Tort.  Anem guanyant altura per camí ample. Arribarem al desviament (esquerra) que ens porta cap a la Font dels Caçadors.  Seguim el camí per desviarnos a ma Esquerra i agafar un petit sender “selvatic”. Trobarem la Font dels Avellaners. Tornem pel mateig camí fins arribar al desviament de la torre de telecomunicación. Pujem una mica fins a la bandera que hi ha a la muntanya per veure unes grans  vistes del Vallès, i tornar a l’inici per un camí ample amb fort pendet.

sin-tatulo-1

Distància projectada

7.644 km

Àrea

399643.2 m²

Altura Màxima

238 m

Altura Mínima:

29 m

Desnivell màxim

209 m

Ascen.acumulada

387 m

Distància amb alçada

7.765 km

Ganància desde la sortida

207 m

Desc.acumulat

402 m

Màx Pendent

32.8 %

Mín Pendent

-28.1 %

RUTA 2 (COLOR VERMELL)

Sortim al costat del riu. Podem deixar el cotxe a la benzinera. Comencem pujant cap a La Vallençana. Quan s’acaba el camí desviament per un camí estret al costat de les cases. Arribem al creuament de camins on veurem el Dolmen natural i el Poblat Ibèric. Tornem pel costat de Santa Coloma, passant per les Mines de la Marina

ruta-2

Distància projectada

9,992 km

Àrea

1141406.4 m²

Altura Màxima

260 m

Altura Mínima:

24 m

Desnivell màxim

236 m

Ascen.acumulada

404 m

Distància amb alçada

10,13 km

Ganància desde la sortida

222 m

Desc.acumulat

387 m

Màx Pendent

27,4 %

Mín Pendent

-23.8 %

2 thoughts on “MUNTANYA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà