Recomanació cinèfila, “Moneyball”

Coincidint amb la pràctica del beisbol que estem fent a l’institut, el passat 3 de febrer es va estrenar als cinemes “Moneyball”. Una pel·lícula basada la historia real de Billy Beane, un exjugador de beisbol que no va poder triunfar com a jugador, persegueix l’èxit com a mànager d’un equip de besibol modest, aplicant mètodes estadístics i poc ortodoxos del món del beisbol.

La película la protagonitza un dels grans actors de l’actualitat de Holliwood com és Brad Pitt, a més a més està nominada a 6 Oscars .

En definitiva, si teniu ganes d’anar al cinema, us recomano la seva visió, pel bon paper dels actors, pel missatge que transmet i per la quantitat d’informació i detalls sobre el beisbol, tot i que no és el principal objectiu de la película.

www.moneyball.es

 

One thought on “Recomanació cinèfila, “Moneyball”

Comments are closed.