Primera activitat del 2012

Comencem l’activitat en aquest 2012…i per fer-ho una activitat online molt fàcil, es tracta de que tots els alumnes de primer us heu de subscriure al bloc, d’aquesta manera rebreu al  vostre correu un email quan el bloc s’actualitzi i per tant estaréu al corrent si hi ha alguna activitat a fer, algun vídeo per veure o qualsevol entrada del bloc.

Per fer-ho fàcil us deixo un vídeo on explica pas per pas com fer-ho.

[youtube width=”500″ height=”315″]http://www.youtube.com/watch?v=2082ncBdBzo[/youtube]

Si teniu més interès per aprendre sobre la utilitat de les subscripcions als blocs us recomano aquest vídeo

IMPORTANT: Heu de revisar el vostre correu electrònic i confirmar la subscripció clicant en l’enllaç que rebreu…cadascú al seu correu, el vídeo és gmail però cadascú ha d’entrar al seu (gmail, yahoo, hotmail…)

2 thoughts on “Primera activitat del 2012

    1. DANIEL Post author

      Ivan quina sorpresa! Tenim un crític de cuina entre nosaltres! Felcitats pel bloc!

Comments are closed.