EL CASTANYER MÀGIC

A la darrera classe d’educació emocional hem treballat un conte on el protagonista és un castanyer que parla. A partir d’aquesta història hem après que tots i totes tenim experiències que ens fan ser feliços, i també, tenim moltes coses valuoses, són les “nostres castanyes”. Hem arribat a la conclusió que igual que li passava al castanyer hem de ser generosos però de vegades també és necessari dir que NO! és millor que compartim, no cal donar tot el que tenim.
Hem parlat molt sobre el que ens fa estar contents i feliços, aquests són alguns exemples: fer gimnàstica, jugar, les flors, educació física, anar amb bici, anar a la platja, anar a l’escola, anar al parc, anar a la piscina, les classes d’educació emocional, jugar al futbol, els animals, l’hivern, pintar, patinar, treballar, llegir… UN MUNT DE COSES!!!… I A MI… M’HA FET MOLT FELIÇ FER EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB VOSALTRES, EN SABEU MOLT, MOLT…! BONES VACANCES!!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *