EL CASTANYER MÀGIC

A la darrera classe d’educació emocional hem treballat un conte on el protagonista és un castanyer que parla. A partir d’aquesta història hem après que tots i totes tenim experiències que ens fan ser feliços, i també, tenim moltes coses valuoses, són les “nostres castanyes”. Hem arribat a la conclusió que igual que li passava al castanyer hem de ser generosos però de vegades també és necessari dir que NO! és millor que compartim, no cal donar tot el que tenim.
Hem parlat molt sobre el que ens fa estar contents i feliços, aquests són alguns exemples: fer gimnàstica, jugar, les flors, educació física, anar amb bici, anar a la platja, anar a l’escola, anar al parc, anar a la piscina, les classes d’educació emocional, jugar al futbol, els animals, l’hivern, pintar, patinar, treballar, llegir… UN MUNT DE COSES!!!… I A MI… M’HA FET MOLT FELIÇ FER EDUCACIÓ EMOCIONAL AMB VOSALTRES, EN SABEU MOLT, MOLT…! BONES VACANCES!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL NOSTRE CASTANYER


Després d’escoltar el conte hem elaborat el nostre castanyer amb tot allò que ens fa feliços. Han quedat magnífics!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FEM TEATRE!

Aquí teniu les fotos d’aquests grans actors i actrius! Han inventat situacions en les que cal ser solidari: ajudem a una persona gran a creuar el carrer, a fer els deures al nostre company i ensenyem a patinar a la nostra amiga. Un aplaudiment ben gran!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SER SOLIDARI

Per introduir la solidaritat hem vist dos vídeos: un que ens mostra com podem ser solidaris amb les persones que ens envolten, i l’altre que ens ha explicat com ser solidaris en societat. AQUÍ TENIU L’ENLLAÇ!
Catalina: ser solidario
Tens un amic
Després… hem fet teatre! Hem inventat i representat situacions de solidaritat de les que ens podem trobar cada dia:
– T’ajudo a fer els deures!
– T’ensenyo a patinar!
– Nosaltres l’ajudem a creuar el carrer!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ENS AJUDEM I DEFENSEM!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIVER….SIÓ DIVER…SITAT!!!

Com que ens agrada molt pensar i parlar, durant aquests dies estem aprenent infinitat de coses: hem vist que no existeixen dues persones iguals, que és possible llegir amb els dits o parlar amb les mans, que hi ha nens i nenes que “caminen” sobre rodes, que no hi ha persones normals i anormals, … També estem aprenent que tots tenim els mateixos drets, no és just que una persona invident ensopegui amb una moto mal aparcada, o que un infant no pugui arribar a l’escola perquè no disposa de transport adaptat. Per això, aprenem sobre l’empatia i la solidaritat i des del nostre entorn proper ens estem convertint en uns especialistes a ajudar-nos. I… es que els nens i nenes de primer estem carregats de ganes de ser feliços i per això ens respectem, ajudem i facilitem la convivència!
Aquestes són les fotos d’algunes de les activitats que estem realiltzant.
ENS AGRADA LA DIVERSIÓ I LA DIVERSITAT!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Educació Emocional

A Educació Emocional estem treballant un projecte sobre la diversitat, després de l’activitat “Som iguals que les pomes” (podeu veure les fotos al bloc de primer) hem seguit aprenent sobre les diferències personals, i sobretot, estem aprenent a RESPECTAR-NOS! Val a dir, que tots els nens i nenes de primer ho estan fent d’allò més bé! Aquí teniu dos dels vídeos que hem vist:
Facilitem la convivència
Tots som diferents

Publicat dins de 1r Primària | Deixa un comentari

Descobrim el món dels aliments!

El primer que hem investigat i descobert sobre el món a la classe ha segut el món dels aliments i dintre d’aquest, la piràmide dels aliments, la qual explica molt bé quina és la dieta més adient i equilibrada, i per tant més beneficiosa per al cos humà.

Veure més PowerPoint des de educacioespecial

Publicat dins de 1r Primària | Deixa un comentari