Article sobre l’Eduwiki com a eina d’aprenentatge en xarxa

Imatge de la portada de Guix TIC

 

El suplement TIC de la revista Guix del gener de 2010, va dedicar la secció “Des de la sala de màquines”, a l’Eduwiki, amb un article sota el títol: L’Eduwiki, un nou projecte d’aprenentatge en xarxa.

Les autores Anna Pérez i Núria Cervera explicaven en aquestes pàgines el procés de naixement de la plataforma, feien suggeriments per treballar amb ella en l’aula i enumeraven les eines de suport per al professorat que l’Eduwiki ofereix com a xarxa d’aprenentage.

Podeu descarregar el suplement Guix TIC número 361, on s’inclou aquest article, fent clic aquí.

Aquest article s'ha publicat dins de Difusió, Informació i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *