BON ESTIU

Aprofiteu per descansar, però també en fer esport! Anar a la platja, nedar, jugar a pales, anar en bici, pujar muntanyes… tot això és pot fer a l’estiu. Tingueu precaució en no fer-ho en les hores on el sol està més fort, poseu-vos protecció solar i hidrateu-vos contínuament. Són recomanacions que hauríeu de procurar tenir present a l’estiu.

Us desitgem un molt bon estiu!!!

Rosa i Eva

Resultat d'imatges de bon estiu

ACOMIADAMENT DE LA ROSA

Des del bloc d’educació física, quin millor lloc per poder deixar-li un acomiadament a la nostra companya Rosa. El pròxim any no la tindrem a l’escola, però tots en enrecordarem d’ella, tant nens com mestres.

Des d’aquí m’agradaria tornar-li a desitjar de nou, els meus millors desitjos vers ella i la seva nova aventura. Sort, que ets molt valenta!!! Ens veurem!

Eva Pujadas

EXTRAESCOLARS JUNY

Aquest mes tenim els corredors que han fet la cursa en la festa de la Primavera que organitza l’Ampa, la Míriam i el Marc de 3r A.

I celebrant diferents campionats de natació sincronitzada tenim a les germanes Gallardo, l’Helena i l’Emma. L’Helena va aconseguir  la 35a posició de Catalunya en figures i la 4a posició per equips. I l’Emma va quedar 9a en el Campionat de Catalunya de figures i el 1r lloc en el Campionat de Catalunya per equips.

Felicitats a tots els esportistes!!!

PITXI

No us podeu imaginar com els agrada el pitxi als vostres fills/es. Aquesta adaptació del beisbol que és el Pitxi, és molt motivadora. Es corra, es bateja, es juga en equip, es fan estratègies, es tanquen bases, es fan aires… tot ell en sí, el fa molt divertit de jugar.

VOLEIBOL a 5è

Els alumnes de 5è han aprés a jugar a Voleibol. Aquest és un esport d’equip on intervenen moltes habilitat motrius: llançar, colpeig, recepció, saltar, córrer, etc. És un esport col.lectiu amb la qual cosa el treball en equip, la coordinació i la comunicació és vital.

Durant les sessions, els alumnes han aprés el toc de dits, la recepció, la col.locació a la pista, la rotació, el servei, etc. Mireu com ho han fet:

20170322_121816(cliqueu a la imatge)

7è CAMPIONAT ESCOLAR D’SCRABBLE

Avui hem pujat a l’Institut Valerià Pujol a fer el 7è Campionat Escolar d’Scrabble. Com a participants tenim els nois/es de l’Insitut, l’escola Marià Manent i el Santa Anna.

Els participants del Santa Anna eren: Carla Cuello i Lucia de Gea de 5è i l’Adrià López i l’Irene Martín de 6è. El guanyador del campionat va ser en Xavi Sells de l’Institut Valerià Pujol, va guanyar les dos partides. Els premis els va entregar l’alcalde el Sr. Triadó.

HOQUEI

Hem iniciat el hoquei en el cicle mitjà. Tot i que hi ha vàries modalitats, nosaltres fem modalitat escolar, una barreja de tots. Treballem les habilitats bàsiques: conducció, passada i llençament a porteria. És un esport poc comú, per això l’introduïm a l’escola, per donar-lo a conèixer una mica més.

DANSES COUNTRY

Aquest trimestre estem treballant danses country amb els nens de 3r i 4t. Amb 3r fem el ball bàsic,i amb quart ja una mica més complicadet, un ball de parelles. Aquí teniu les cançons per si voleu practicar a casa:

– Cançó de 3r: Achy Breaky Heart. Billy Ray Cyrus
– Cançó de 4t: Cotton eye Joe. Rednex

HANDBALL 6è

Els alumnes de 6è varen practicar durant unes quantes sessions l’esport col.lectiu del Handball, es tracta d’un esport d’equip on es combinen diverses habilitats motrius (córrer, saltar, llançar, rebre…), es millora l’agilitat, la orientació en l’espai, el treball en equip, el respecte, el saber guanyar i perdre, etc.

En algunes sessions varen aprendre a fer d’àrbitre i a aplicar les normes del joc. Clicant a la imatge veureu alguns moments: