Torneig femení de futbol-7 de l’Institut Cubelles

Conscients de la il·lusió que fa a les nostres alumnes poder jugar en un camp de futbol de gespa (encara que sigui artificial), el Departament d’Educació Física ha organitzat un torneig de futbol-7 en el camp municipal de futbol el dimarts 14 de juny, de les 9h fins a les 14h. Es tracta d’una activitat complementària fora del centre aprovada pel Consell Escolar i en la que només poden participar persones concretes (les jugadores participants i les persones que arbitrin).

Hi participaran els 6 equips femenins de la lliga del pati i un equip de noies de 2n de Batxillerat; en total, 7 equips. La composició dels equips serà la mateixa que la que ha hagut en la lliga, però podreu ampliar els equips amb jugadores que no hagin participat en la competició. Cal tenir en compte que el torneig és llarg i us anirà bé poder fer substitucions.

Els partits seran de 15 minuts. Es jugaran dos partits alhora cada 20 minuts, que començaran amb un mateix cop de xiulet i finalitzaran també en el mateix moment, amb un altre cop de xiulet. Després de 5 minuts per a preparar-se, començarà la següent tanda de partits.

La competició serà tipus lliga, tots contra tots. Els dos millors equips jugaran una final d’entre 20 i 30 minuts de duració, segons el temps disponible.

Tindreu dos vestidors per a dutxar-vos un cop finalitzi la vostra competició.

Per tal de ratificar la vostra participació, cal que ompliu un full d’inscripció similar al que vau omplir per a poder participar en la lliga del pati. El podeu demanar a qualsevol dels professors d’EF. La data límit per lliurar-nos el full d’inscripció és el dimecres 8 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *