Ingredients:
3 ous
1 iogurt de pinya (trossos)
2 messures de sucre
3 messures de farina
1 sobre de llevat
3 cullerades soperes d´oli de girasol
1 pot de pinya al natural o en almívar lleuger
Preparació:
Primer separem els rovells de les clares dels ous. A continuació en un recipient gran, batem els ingredients en aquest ordre : primer el iogurt i amb el recipient del iogurt, mesurem 2 de sucre i 3 de farina, batem , incorporem l´oli, el llevat i els rovells i seguim batent fins aconseguir una massa homogènia. Després, reservem.
A continuació agafarem les clares i les muntem a punt de neu i les incorporem a la massa .
Untem un motlle desmotllable amb mantega i una mica de farina, col.loquem la pinya formant cercles i bolquem la massa batuda i deixem coure 25 minuts aproximadament .
Una vegada fred el desmotllem , li donem la volta i cubrim la pinya amb sucre . Tornem a posar el pastís al forn i daurem la pinya i el sucre.