La classe de segon també comença els itineraris pel bosc

Aquest mes de gener la classe de segon hem fet el camí del castanyer que s’inicia al passeig dels plàtans i segueix pel camí de l’antiga riera.
Hem vist el camí que han preparat pels invidents que volen passejar pel bosc, hem observat les enfiladisses com l’heura, l’aritjol i el lligabosc. També hem dibuixat el castanyer que, ara mateix, està ben pelat, però que per aquesta mateixa raó ens permet observar molt millor l’estructura del tronc i les branques.
Hem saludat l’avellaner, el llorer i unes falgueres molt grans que hem trobat amagades, els bolets d’arbre. Però el que més ens ha agradat i impressionat ha estat el gran niu que hem descobert dalt d’un plàtan i els forats que fan els picots verds a les soques d’aquests arbres!
Un altre dia, repassarem el que hem sentit i el que hem après i dibuixarem les fulles de les enfiladisses que hem trobat.
Hem explicat el conte de l’heura, l’hem dibuixat i n’hem fet un resum.
Fins el proper itinerari!
Aviat, penjarem les fotografies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *