La Comissió de Medi Ambient, FUNCIONANT!

Aquest curs va d’itineraris pel bosc. Els mestres estem fent un assessorament amb educadors de Can Coll -del Parc de Collserola- i hem començat uns itineraris guiats pels bosc dels voltants de l’escola. I les classes ja s’han estrenat! Com sempre, les dels més petits, des de principis de curs, van fent sortides setmanals pel bosc. Els del Cicle Freinet, també han fet ja alguna sortideta; la primera per la Budellera, a viure els colors de la tardor. I els grans han fet un itinerari seguint el que hem après els mestres amb l’assessorament. Unes fotografies…

      

També, la Comissió ha protegit uns arbres fruiters que estan creixent pel darrere de l’escola.     

I els de sisè ja han començat a preparar l’hort!

    

Hi ha alguns pares i mares que ja ens estan ajudant i aviat farem una reunió amb ells.

AH, I QUAN SORTIM AL PATI, RECORDEM LES NORMES QUE HEM ESTABLERT ENTRE TOTES LES CLASSES:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *