SANT JORDI

  

Una vegada en un castell hi vivia molta gent fins que un dia va arribar un drac. El drac es va anar menjant bous porquets…  Més lluny un noi que es deia Sant Jordi sempre somiava fer lluites. Un dia li va dir al ferrer que li fes una armadura i una espasa i a l’estable va agafar el cavall més bonic. En mitja del camí va veure una lluita i ell va lluitar. Al final van guanyar i els companys de la lluita els van oferir que es quedés a dormir. Al dia següent va arribar a la cova del drac va veure que el drac s’anava a menjar a la princesa però Sant Jordi li va clavar la llança i de la sang van sortir roses moltes, moltes roses i Sant Jordi li va regalar una rosa a la princesa i li va dir – casat amb mi !!!! . D’acord va dir la princesa i al final van ser feliços per sempre.  

FI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *