Presentació

Benvinguts al blog  d’Educació Física de Ricard Borràs. Aquí hi trobaràs artícles relacionat amb l’esport i el joc , però també hi intercanviarem dades, coneixements, experiències i anecdotes del mon de l’esport dels alumnes de 1er d’ESO.

2 thoughts on “Presentació

 1. cristina

  Riacrd m’ha agradat molt aquest nou bloc que as obert.
  Espero que i vagis posant cada cop mes informació DELS DIFERENTS TEMES QUE ANEM ESTUDIANT EL LLARG DEL CURS 🙂

  RICARD JA SE COM PODRIA RECOPERAR E.FÍSICA,M’AGRADERIA FER UN POWER POINT, MORAL….DE L’ANBOL I EL BASQUET TANBÉ DINTER DEL TREBALL M’HI AGRADERIA POSSAR ENTREVISTES DE GENT QUE JUGUÉS A BASQUET I A L’HANBOL JA QUE TINC LA SORT DE CONEIXEN.BUENOI RICARD ESPERO QUE EM DIGUIS ALGU VE SIGUAI EN EL COLE O EN EL MEU G-MAIL QUE ES EL SEGÜENT: Kkrriiss97@gmail.com i la contraseya es……..ai que la contraseya no te la puc dir bueno ricard ja no m’enrrollo mes i et deixo
  ADEWWW!!!!! :d

 2. cristina

  Riacrd m’ha agradat molt aquest nou bloc que as obert.
  Espero que i vagis posant cada cop mes informació DELS DIFERENTS TEMES QUE ANEM ESTUDIANT EL LLARG DEL CURS 🙂 🙂 🙂 🙂

  RICARD JA SE COM PODRIA RECOPERAR E.FÍSICA,M’AGRADERIA FER UN POWER POINT, MORAL….DE L’ANBOL I EL BASQUET TANBÉ DINTER DEL TREBALL M’HI AGRADERIA POSSAR ENTREVISTES DE GENT QUE JUGUÉS A BASQUET I A L’HANBOL JA QUE TINC LA SORT DE CONEIXEN.BUENOI RICARD ESPERO QUE EM DIGUIS ALGU VE SIGUAI EN EL COLE O EN EL MEU G-MAIL QUE ES EL SEGÜENT: Kkrriiss97@gmail.com bueno ricard ja no m’enrrollo mes i et deixo
  ADEWWW!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *