L’òpera a 2n d’ESO

Els alumnes de 2n d’ESO estan dissenyant una campanya publicitària sobre l’estrena d’una òpera. Anteriorment, per grups han estat cercant informació sobre diferents aspectes de l’òpera: els divos i dives més importants de la història, l’argument de l’òpera Don pasquale de G. Donizetti, el Bel canto, la diferència entre l’òpera seria i l’òpera buffa,etc.

 

 

Sortida a Barcelona. Zoom dies de músic

SORTIDA A BARCELONA

ZOOM. Dies de músic

 

El 18 de gener del 2018 vam anar a l’Auditori de Barcelona a veure un espectacle amb tots els nois i noies de 2n d’ESO del Laia l’Arquera.

Quan vam entrar vaig al·lucinar molt perquè allò era molt gran i bonic. Quan va començar  l’orquestra, em vaig fixar de que hi havia grups de persones amb roba de diferents colors, per diferenciar els instruments i també per representar el sol, el mar i més coses. Em va agradar molt que els artistes no s’estiguessin quiets i, va ser molt divertit quan van aparèixer pel costat tocant el violí.

Per acabar, em van sorprendre molt els músics perquè jo no podria memoritzar tantes notes i fer una coreografia amb un somriure d’orella a orella. Em va agradar molt i tornaria  anar una altra vegada.

Ingrid López, 2nB