Per on naveguen els nostres fills?

Un dels usos de la xarxa que he observat entre l’alumnat són portals que permeten penjar fotos com ara el metroflog o el hi5, entre d’altres. En aquests portals d’ús majoritari d’adolescents pot accedir-hi qualsevol, veure les fotos que has penjat i deixar un comentari. El propi portal penja un llistat dels teus fotologs preferits creant-se una xarxa social a la qual té accés qualsevol.  El que pot resultar una mica inquietant són les fotos que es publiquen i el que es pot arribar a fer amb elles. Afegeixo uns vídeos que vaig descobrir al zonatic per fer-nos rumiar.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/gmN66WB-orA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/rvp-kZeoWW0" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Sense ànim d’envair la intimitat dels fills no estaria de més visitar l’historial de l’ordinador que tenim a casa o simplement escriure www.metro… i esperar que surt. Acabo amb una qüestió per reflexionar: Quina seria la resposta si com a pare li demanes al teu fill que t’agregui al facebook?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà