Programa “Argó”

Os dejo esta información por si os pudiera interesar, del “Institut de Ciències de l’Educació – UAB”:

“El passat dilluns 24 de febrer es va obrir el termini per inscriure estudiants de batxillerat a les Estades d’Estiu a la UAB que organitza el Programa Argó de l’ICE de la UAB. Es tracta de la 11a convocatòria i podeu consultar els programes i les places que s’ofereixen a la nostra pàgina web (www.uab.cat/ice/argo). Entreu-hi i aneu a la pestanya Estades Batxillerat.
Els estudiants seleccionats vindran a la UAB en horari de matins entre el 25 de juny i el 10 de juliol.Les places disponibles estan organitzades per àmbits (Biociències, Ciències, Enginyeries, Ciències de la Salut, Ciències Socials, Filologies o Turisme) i per llocs concrets. Per fer la inscripció, cal escollir l’àmbit, i després el lloc on preferirien fer l’estada, ja que no sempre ens és possible atorgar el lloc escollit en primera instància, però sí intentarem acollir-los en l’àmbit que ens demanin.Tancarem el període d’inscripció el dia 23 d’abril, però us preguem que feu les inscripcions al més aviat possible.

Salutacions cordials,
Equip del Programa Argó
Tel. 93-581 31 86

Institut de Ciències de l’Educació (ICE)
Universitat Autònoma de Barcelona – Ed. A
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Tel. 935812393 – Fax 935814656″

Saludos 🙂