Conte

En un lloc d’Espanya que el seu nom no puc recordar una princesa presumida, però que no tan, quan s’enfadava es feia un mica sanguinària i així comença la historia. Un dia estava pasejan pel poble de Santa María amb la seva espasa quan en el pou no mol aprop d’allà va sortir una ma verda i llefiscosa ,i molt pudenta, i asclar ella parla’n presumptament i pensant que era un troll que volia sortir de la presó va dir:
-jo la princesa destruiré aquest troll pudent i llefiscós.
ella intenten no tocar amb les seves mans aquella masa verdosa l’hi va clavar la espasa però quan la va treure el terra va comensar a tremolar.
Ella va comensar a corre saben lo que era però de cop una veu la va fer parar:
-Haaaaaaaaa!!!!
Ella espantada i a la vegada enfadada saben lo que tenia que fer es va girar i va veure un drac gegant en el lloc on suposadament i auria d’haver el troll.
El drac es va adonar que la princesa volia rescatar el nen i cel va menjar.
La princesa es va enfadar tan que va agafar la espasa però en aquell moment algú va dir el seu nom:
-Princesa no patiu jo el mataré.
La princesa oblidant-se del drac es va girar per veure el home que la avia cridat i en el lloc don provenia el soroll estava un cavaller ven plantat i majestuós amb un cavall blan. La princesa va tornar a mirar el drac que en les seves galtes i si trobava el color vermell de l’amor. El drac va començar a volar fins on estava el cavaller i cel va emportar i no va tornar a beures mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *