Conte

En un lloc d’Espanya que el seu nom no puc recordar una princesa presumida, però que no tan, quan s’enfadava es feia un mica sanguinària i així comença la historia. Un dia estava pasejan pel poble de Santa María amb la seva espasa quan en el pou no mol aprop d’allà va sortir una ma verda i llefiscosa ,i molt pudenta, i asclar ella parla’n presumptament i pensant que era un troll que volia sortir de la presó va dir:
-jo la princesa destruiré aquest troll pudent i llefiscós.
ella intenten no tocar amb les seves mans aquella masa verdosa l’hi va clavar la espasa però quan la va treure el terra va comensar a tremolar.
Ella va comensar a corre saben lo que era però de cop una veu la va fer parar:
-Haaaaaaaaa!!!!
Ella espantada i a la vegada enfadada saben lo que tenia que fer es va girar i va veure un drac gegant en el lloc on suposadament i auria d’haver el troll.
El drac es va adonar que la princesa volia rescatar el nen i cel va menjar.
La princesa es va enfadar tan que va agafar la espasa però en aquell moment algú va dir el seu nom:
-Princesa no patiu jo el mataré.
La princesa oblidant-se del drac es va girar per veure el home que la avia cridat i en el lloc don provenia el soroll estava un cavaller ven plantat i majestuós amb un cavall blan. La princesa va tornar a mirar el drac que en les seves galtes i si trobava el color vermell de l’amor. El drac va començar a volar fins on estava el cavaller i cel va emportar i no va tornar a beures mes.

Intriga o suspense

Volvía a casa cuando vi el xico con la cara aplastada en mi ventana.Intente acercarme pero noto mi presencia y se largó. Tenía la sensación de que no volvería pero me equivocaba. Azia dos semanas que no volvía a ver esa cara asta que mire por la ventana y lo vi, el hombre que me armagava la vida .Ese día estaba preparado porque ase una semana avia comprado un perro de guardia, un rock Mailer para definirlo aunque no lo daba de comer para que sea mas feroz con el cabezón de mi ventana. Se empezaron a oír ladridos y la cara desapareció, después se empezaron a oír un perro que lloraba y en el instante que la cabeza volvía pararon los lamidos. La cabeza de l’hombre estaba llena de sangre y cuando levanto el brazo derecho supe que la tenia de vender rápidamente por el motivo de que la sangre que tenia en la cara era del perro y lo descubrí porque en la mano derecha avia la cabeza del perro. Al día siguiente tenia el cartel de se vende en la puerta y un montón de familias en la casa intentando averiguar porque la vendía pero no lo consiguieron bueno eso es lo que pensaba asta que vi el hombre de mi ventana saliendo de la casa y acercándose a mi para pedirme los papeles tan tranquilamente como si no me conociera. Le pregunte como se atrevía a venir después de hacerme eso y el hombre azienco que no me avia sentido me dijo que la compraba por345.000$ y le dije contento pero a la vez asustado que aceptaba el dinero pero antes de nada le pregunte porque la quería por ese precio. Me dijo que un amigo suyo la quería i ahí en lo lejos recordé lo que me dijo mi sobrino: si estas asustado véndela i vete. Le pregunte quien era ese amigo y me dijo que era alguien muy cercano mío y ay tenia la solución. Al final no la vendí pero al final el homre siempre venia asta que llamo y me dijo si la vendería algún día y jo le dije que asta que me muera asíque le invite a entrar pero el me miro con una cara de mala leche y se saco un cuchillo de la espalda me dijo que era la única solución para poder salvar a su familia de la pobreza y me ataco. Coji mi escopeta de la mesita antes que pudiera Acer nada y me lo cargue. Llame a mi sobrino pidiendo porque me quería matar y me dijo que no savia nada de eso. Le explique todo y la final se rindió me dijo que quería mi casa para venderla i pagar sus deudas. Le pregunte cuanto dinero era y me dijo 1.000.000$. Me quede sorprendido y lo colgué y no supe mas de el.

el llop cagueta i els 3 porquets apestosos

hi havia una vegada un llop mol ric que tenia 3 cases:una de palla, al costat del camp per trevallar,una de fusta, al costat del bosc per descansar i la de pedra al costat del riu per pescar.
Un dia, mentre el llop trevallava al camp un porquets molt dulents van arribar al seu terreny. El llop molt espantat va anar corent a la casa de palla. Els porcs van dir al llop:
-si no surts ens tirarem un pedt i pudrirem la casa.
El llop sense creuresu no va sortiri. els porquets es van tirar un pet tan apestos que va podrir la casa.El llop va anar a la casa de fusta.Els porquets li van tornar a dir pero el llop no va sortir i cuan es van tirar el pet fins i tot va podrir el bosc.Els anials que i vivien savien quedat sense casa.El llop va anar corrent alacasa de pedra i alla els porquets no van poder podrir la casa. Quan els porquets esvan rendir tots els animals del bosc els van perseguir fin molt lluny.

WRITE ABOUT YOU

My name’s David Angles.
I live in Blancafort.I’m tall.I’ve got black hair.
I love hockey,music and run.My birthday’s in May.
My favourite game is nintendo.
My favourite place is house.
I love computer and technologic.My favourite music is rock,rap and fashon music.

les bruixes 2

En aquell moment entrava al castell amb la poció. Quan estava a dins vaig trovar els peus mes arrugats, asquersos i getjos del mon.Vaig corre cap a la cuina quan uns peus em van trapitgar la cua. Vaig fer el crit mes fort de ma vida i lo dolent esque la reina de les bruixes es va enterar i venia fent trompicons. Sort que per la mida vaig sortir de aquell emolic cap a la cuina. vaig ficar el licid viscos a la seva sopa i vaig sortir corrent d’alla. Vaig sortir cuan la avia va deixar anar els gats. Despres de deu minuts vam entrar i en aquell moment ens vam quedar paralitzats, els gats ames daverse mejat les bruixes també s’avien menjat els arxius.
-Em rendeixo. Va dir la meva avia trista . Jo tamé vaig dir que si i emns vam anar a casa.