les bruixes 2

En aquell moment entrava al castell amb la poció. Quan estava a dins vaig trovar els peus mes arrugats, asquersos i getjos del mon.Vaig corre cap a la cuina quan uns peus em van trapitgar la cua. Vaig fer el crit mes fort de ma vida i lo dolent esque la reina de les bruixes es va enterar i venia fent trompicons. Sort que per la mida vaig sortir de aquell emolic cap a la cuina. vaig ficar el licid viscos a la seva sopa i vaig sortir corrent d’alla. Vaig sortir cuan la avia va deixar anar els gats. Despres de deu minuts vam entrar i en aquell moment ens vam quedar paralitzats, els gats ames daverse mejat les bruixes també s’avien menjat els arxius.
-Em rendeixo. Va dir la meva avia trista . Jo tamé vaig dir que si i emns vam anar a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *