Sortides i Colònies

Per poder dinar, sopar i esmorzar en les colònies , havíem de cantar una cançó, i quan s’acabava, començàvem.

La cançó deia:

Apa anem-hi tots, anem a dinar
apa anem-hi tots, anem a dinar
Menja força, o no creixeràs,
menja força, o no creixeràs.
Que el menjar us aprofiti,
vinga podeu començar !!

 

 

Actualitzat 17-03-11
SISÈ
El proper dia 25 de març a les 9:00 del matí els alumnes de 6è marxarem a visitar el funcionament del Parc Agrari del Baix Llobregat, on aprendrem molts aspectes relacionats amb els hivernacles industrials i els hivernacles urbans. Adquirirem els coneixements necessaris per tal de dur a terme la nostra tasca en la conservació i gestió del nostre hivernacle i espai dedicat al cultiu a l’escola.

Creiem que la sortida pot ser molt profitosa per a tots els alumnes degut a que tot el que aprendrem allà ho podem posar en pràctica a petita escala a l’escola i també a casa. A més també es treballen certs aspectes relacionats amb la història (evolució de l’agricultura), aspectes de salut (alimentació) i aspectes més científics (tecnologia agrària).

Tornarem a les 17:00 a l’escola i caldrà que els nens portin esmorzar, dinar, i aigua, a més d’aconsellar-los que duguin roba còmode i que no passi res si es taca ja que anirem a fer tasques de pagès.

Per a més informació podeu consultar aquestes dues planes web:
http://www.diba.es/parcsn/parcs/index.asp?parc=9
http://elcampacasa.com/

CINQUÈ
El proper dia 3 de març els alumnes de 5è realitzaran una sortida al Museu de la Ciència i la Tècninca de Terrassa. En aquesta sortida, emmarcada dins de l’àrea de Coneixement del Medi, els alumnes gaudiran de diferents tallers de ciència i petits experiments. A més també gaudiran d’una visita àmplia al museu egarenc i finalment acabaran el recorregut dinant i recuperant-se al Parc de Vallparadís (Terrassa) un parc destinat a la descoberta dels sentits.