Obrim ronyons de xai

Aquesta setmana hem fet la pràctica dels ronyons. Hem obert ronyons de xai; els hem pesat, els hem mesurat i li hem tret el greix exterior. Hem après que els ronyons filtren la sang i fabriquen l’orina. Des dels ronyons, l’orina va cap a la bufeta per uns tubs prims que es diuen urèters. Ha estat una pràctica molt divertida!

9 thoughts on “Obrim ronyons de xai

 1. Lali

  Hola sóc la logopeda de la Marisol,

  m’ha agradat molt veure la pràctica del ronyó. Sembleu investigadors i investigadores amb els guants, les balances, les pinces llargues…

  M’he quedat parada quan he vist el ronyó per dintre, es veu molt be com està format i és igual que el de la foto del llibre.

  Continueu treballant així de bé.

  Lali

 2. joseph

  Hola em dic joseph,i m’ha agradat la pràctica del ronyó.Era molt guai i a surtit perfecte i a estàt bé.joseph

 3. Melany

  M’agradad fer la practicar dels ronyos era molt divertiac i la ITZIAR i la ROSA ens havia ajuadad.

 4. musa

  ola em dic musa i m’ha agradat molt la practica sobre tot quan tallabem el ronyó

 5. musa

  ola em dic musa i m’ha agradat molt la practica sobre tot quan tallabem el ronyó

 6. loli

  M’havia agradat molt la practica del ronyo perque ho vam veure per dins amb les tires aquestes tan blanques parexiem d’etectibes amb els guants i espero que fem una altra practica del cor abm la Itziar bueno nen vaig que la Itziar me esta veient adeuuuuuuuuuuuuuuuu¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *