Concurs de Cartells de la 18a Setmana de la Ciència a Catalunya

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca, ha convocat el Concurs de Cartells de la 18a Setmana de la Ciència a Catalunya, que se celebrarà del 15 al 24 de novembre. El cartell guanyador representarà la imatge de la Setmana i serà premiat amb 1.000 euros. Enguany, la seva temàtica ha de versar sobre qualsevol dels conceptes d’estadística, l’aigua i el físic Albert Einstein, eixos temàtics de l’edició actual, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Estadística, de l’Any Internacional de la Cooperació en l’Esfera de l’Aigua, i de la commemoració del 90è aniversari de la visita d’Albert Einstein a Catalunya.

El termini de lliurament d’originals del concurs, obert a qualsevol persona participant sense cap limitació, conclou el 15 de juliol de 2013. Els originals (DIN A3 ampliable a DIN A2, en suport rígid i aptes per a impressió a quatre tintes) hauran d’incloure un text específic i el logotip de l’SC’13 i el de les entitats organitzadores, disponibles al web www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia, al qual també es poden consultar les bases del concurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *