HAWAII

A anglès, nosaltres els alumnes de cs, ens van dir que habiem de fer un prezi amb algun país dels Estats Units, jo vaig triar Hawaii. Jo ho he fet buscan informació de Hawaii i informant-me de que hi ha. M’ha servit per saver com es Hawaii i les coses que hi ha. He après a saber informació de Hawaii i també a millorar el prezi. Ho he après fent cada dia, treballant el treball i buscan informació i fotos. La pròxima vegada ho farè millorant tot el que he après. Aquest treball m’ha agradat molt, perquè Hawaii aquesta illa m’agrada molt.

 

 

2 comentaris a “HAWAII

  1. EL TEBALL EN SI ESTA MOLT BÉ TOT ESTRUCTURAT I AMB POCES FALTES D ‘ORTOGRAFIA MOLT BÉ ET FELICITO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. La presentació del treball al l’eportfolio és correcte ja que respons a algunes de les preguntes de l’autoavaluació.
    Respecte el Prezi (rúbrica):
    No utilitzes cap frase amb there are/there is!!. Fas tres frases comparatives i són correctes. Utilitzes altres frases amb estructura diferent i només hi ha una frases incorrecte. Hi ha 2 faltes. Les fotos són adequades al tema treballat. Hi consten totes les fonts d’informació. En total són 23/28. Tu t’has puntuat 28/28!!
    És un bon treball i has demanat la revisió de la mestre!!! Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *