LA NASA!!

A projecte, em fet un PowerPoint, sobre la NASA. L’he fet amb el meu grup de figures:  la Maria, l’Aida, l’Aina i jo. He après que la NASA es la National Aeronautics and Space Administration. Ho he fet, buscant informació de la NASA, a internet i a la pàgina wep de la NASA. M’ha servit per millorar el treball en grup i apendre moltísimes coses de la NASA i a repartins la feina. Ho he après repartins les tasques i treballant en grup. Aquest treball m’agradat moltísim. ☻♥♣♪♫

 

FOTO NASA

PROJECTE ( CRIS MARIA AIDA I AINA)

Fem un gràfic de sectors!!

L’altre dia, al llibre de mates, en una activitat ens deia que féssim un gràfic de sectors. Nosaltres com que sabem, que fa poc van fer les eleccions al parlament europeu, el vam fer de les eleccions. Ni  vam fer un a la llibreta a mà i l’altre el vam fer amb ordenador, amb el programa Create A Graph. En aquest programa el vam dissenyar nosaltres mateixos com volguéssim el gràfic de sectors. Vam ficar les dades sobre els diferents partits que la gent havia votat: ERC, CIU, ICV… en aquesta activitat he après a saber fer un gràfic de sectors i a millorar el treball en grup.

 

Preview of your graph

HAWAII

A anglès, nosaltres els alumnes de cs, ens van dir que habiem de fer un prezi amb algun país dels Estats Units, jo vaig triar Hawaii. Jo ho he fet buscan informació de Hawaii i informant-me de que hi ha. M’ha servit per saver com es Hawaii i les coses que hi ha. He après a saber informació de Hawaii i també a millorar el prezi. Ho he après fent cada dia, treballant el treball i buscan informació i fotos. La pròxima vegada ho farè millorant tot el que he après. Aquest treball m’ha agradat molt, perquè Hawaii aquesta illa m’agrada molt.

 

 

PLANET 5

A geometry em fet un prezi sobre el Planet 5. El prezi l’hem fet l’Aida, la Carla i jo. He après a saver el que es rotation, translation i reflections, també hem après el que es la simetria i sobretot em après a treballar en grup. M’agradat molt perquè ho he fet amb les meves amigues i a sigut bastant interesant. Si voleu saver tot lo que hem après entreu al prezi i vosaltres també ho apendreu.

 

FEM UN HISTOGRÀMA!!!!

Els de 6è ens van proposar al llibre de mates que fesim un histogràma, es com un gràfic de barres però les dades no són exactes. Llavors vam agafar un full i vam anar a buscar tots els nens/es del cole i els vam mesurar. Ha través de les dades em fet el gràfic. He après a saver fer un histograma i saver més coses sobre la mesura i ha coperar en grup.

 

graph

BASEBALL

A anglès hem fet un treball sobre el baseball amb: l’Aida, l’Aina i jo. Ho hem fet amb el muraly, un programa nou que hem utilitzat, similar al gestero.  I like muraly. M’agradat molt i he après les regles del joc, com es juga…  Em aprés frases com you need (es necessita). Esperem que us agradi i que ho mireu!!

 

CRISTINA 6è

 

 

 

 

 

CUBES!!!

A geomerty vam fer uns cubs amb unes peces.Llavors vam fer una fitxa de top (dalt),right (costat esquerre)i left (costat dret.LLavors a través de la fitxa vam fer unes fotos pel costat dret, esqurre,recte i per adalt.LLavors em fet un power point.He après a saber els costats amb anglès i ha saber més geometria.Espero que us agradi!!