Concepció Carreras Pau o la sublimació de la paraula

CCG Edicions

Presentació a Girona: …

Presentació a Olot: …

Presentació a Barcelona: dimecres 29 de febrer, a les 19 hores, a l’Institut d’Estudis Catalans (a càrrec del poeta i lingüista Carles Duarte i Montserrat)

Un comentari a “Concepció Carreras Pau o la sublimació de la paraula

  1. Com a amiga i companya de la Carme sento una gran satisfacció en veure la publicació del llibre sobre la Concepció Carreras. Satisfacció doble, i m’explico, primer, per l’esforç i pel treball que ha significat per a la Carme, compaginant feina, oposicions i recerca i, per l’altra, per fer aflorar el treball i la vàlua literària de dones com la Concepció Carreres, la Maria Assumpció Soler… rescatant-les de l’oblit, oblit en el que han quedat tantes dones amb talent, pel fet de ser dones en un temps en què ser dona era sinònim d’estar incapacitada per crear i, per tant, abocada a la marginalitat literària. Per tot això i per la bondat i la generositat de la Carme en tot el que fa, aprofito aquest comentari per felicitar-la i encoratjar-la a seguir en la recerca i la seva publicació. Rep un petó ben fort!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *