Cicle Superior

Hello everyone from 5è and 6è, welcome to the English Corner. Here, there will be more web pages with games, songs, activities….just for you, Cicle Superior.

Hola a tothom de 5è i 6è, benvinguts al racó d’anglès. Aquí, hi haurà més pàgines webs amb jocs, cançons, activitats…només per vosaltres, Cicle Superior.

Vocabulary Games:

http://vocabulary.co.il/index_main.php

In this web page there are listenings, games and activities to practise your English.

http://www.clicknlearn.net/

Aneu a la web, premeu el botó enter i un cop dins aneu a l’apartat English. Un cop allà aneu a menú i a 1r ESO, no us espanteu, que molt del vocabulari ja l’heu treballat i hi ha activitats de tot tipus, per repassar els números, els colors, la pronunciació de diverses paraules, les parts de la casa, la roba, etc. Allà ja podeu clicar el nivell de dificultat, des de easy a difficult. A lexicon teniu tot el vocabulari que podeu treballar i repassar. Ànims, ja veureu com us ajudarà molt amb l’anglès. I si teniu temps podeu fer algun comentari a on posa no hi ha comentaris i així practiqueu una mica el vostre writing in English.

Si aneu a l’apartat de categories i cliqueu a Cicle Superior us sortirà un llistat amb més programes i pàgines webs, que de mica en mica, l’aniré ampliant perquè contineu aprenent anglès. ÀNims!

54 thoughts on “Cicle Superior

  1. tata

    hello laia my name is tania laia no e fet els deures del regotge per que el meu portatil si li havia tremcat la memoria i avui lem posat i no me e dunat conta goodbye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *