02.- COMENÇEM UNA NOVA ETAPA.-

Aquest curs 2011-12 iniciem una nova etapa a les emissores locals de ràdio, tant a  FM 101 sant Pere i sant Pau, emissora municipal de Tarragona com a ràdio Falset FM  107.6 . Sota el projecte denominat COOPERIS RÀDIOS.

 COOPERIS RÀDIOS és la productora de dos programes p.r.i.o.r.e.m.. (Recordem que p.r.i.o.r.e.m. és un anagrama que vol dir persones, recursos, iniciatives, organitzacions, rutes, espais i museus)

Un a Tarragona Fm 101 amb el nom p.r.i.o.r.e.m. Catalunya i les Terres de Parla Catalana i l’altra a Falset 107.6 p.r.i.o.r.e.m. PRIORAT.

L’inici del present curs cultural 2011-12 a Falset serà el proper dia 15 d’octubre a les 4 de la tarda. A Tarragona serà en el 22 de setembre a les sis de tarda com a taller inclós dins del programa oficial  de la festa major de Santa Tecla de Tarragona.

COOPERIS RÀDIOS comptarà amb la màxima potenciació interactiva de participació, amb còpies digitals i de seguretat en els arxius comarcals com a memòria oral, a més de les entrevistes orals a persones d’interès cultural i públic.

A més podrà ser escoltat arreu del món per internet i la participació serà per internet per adreça electrònica info@cooperis.cat i/o per facebook en el fòrum i el xat de CERADAI de Catalunya .

Recordem que FM 101 també es pot escoltar per TV  DTD canal núm. 70 a la comarca del Tarragonès

Més informació:

http://blocs.xtec.cat/ceradaiinstitutdecatalunya/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *