4.- Maig 2013 “Ràdios Priorem les Veus de les Persones”

Tots els dijous lectius a les 18 hores a ràdio sant Pere i sant Pau, emissora municipal de Tarragona

LA TEVA VEU ÉS LA NOSTRA VEU

Cada tercer dissabte de cada mes a les 16 hores a ràdio Falset.

Priorem PRIORAT

 

Els programes Cooperis Ràdios són espais de participació ciutadana, d’iniciatives i de difusió de projectes cooperatius creatius. A més de donar notícies al voltant de la cultura, la ciència i l’educació.I de la pràctica del 003B+ADN de la cultura de la Dinàmica Mental Cooperativa.

Iniciativa, direcció i realització de:

 

 Josep Maria Ferran i Torrent

Comentalista, Associacionista  i Activista Voluntari Promotor Cultural

© La pràctica del 003B+ADN de la cultura de la Dinàmica Mental Cooperativa, 2013

03.- Mes d’abril de 2013.-

Sols hi haurà programa a ràdio Falset el dia 20 d’abril a les 4 de la tarda.

Degut al projecte +Famílies en el mes d’abril ens dedicarem a l’atenció a les famílies tres dies a la setmana i ajornem el programa de ràdio setmanal pel mes de maig.-

02.- COMENÇEM UNA NOVA ETAPA.-

Aquest curs 2011-12 iniciem una nova etapa a les emissores locals de ràdio, tant a  FM 101 sant Pere i sant Pau, emissora municipal de Tarragona com a ràdio Falset FM  107.6 . Sota el projecte denominat COOPERIS RÀDIOS.

 COOPERIS RÀDIOS és la productora de dos programes p.r.i.o.r.e.m.. (Recordem que p.r.i.o.r.e.m. és un anagrama que vol dir persones, recursos, iniciatives, organitzacions, rutes, espais i museus)

Un a Tarragona Fm 101 amb el nom p.r.i.o.r.e.m. Catalunya i les Terres de Parla Catalana i l’altra a Falset 107.6 p.r.i.o.r.e.m. PRIORAT.

L’inici del present curs cultural 2011-12 a Falset serà el proper dia 15 d’octubre a les 4 de la tarda. A Tarragona serà en el 22 de setembre a les sis de tarda com a taller inclós dins del programa oficial  de la festa major de Santa Tecla de Tarragona.

COOPERIS RÀDIOS comptarà amb la màxima potenciació interactiva de participació, amb còpies digitals i de seguretat en els arxius comarcals com a memòria oral, a més de les entrevistes orals a persones d’interès cultural i públic.

A més podrà ser escoltat arreu del món per internet i la participació serà per internet per adreça electrònica info@cooperis.cat i/o per facebook en el fòrum i el xat de CERADAI de Catalunya .

Recordem que FM 101 també es pot escoltar per TV  DTD canal núm. 70 a la comarca del Tarragonès

Més informació:

http://blocs.xtec.cat/ceradaiinstitutdecatalunya/

01.- COOPERIS Ràdios a Tarragona i a Falset.-

Bloc per a exposar la participació escolar i d’oci de persones majors i menors d’edat en els programes de ràdio.

Exposarem fotos i textos sobre els nostres programes

Proposarem la participació de nens i nenes, nois i noies dins del Territori de Parla Catalana, per a començar Catalunya Nord.

Tindrem gravacions de persones i professionals rellevants de la cultura, de l’educació i de la ciència de casa nostra, la Catalunya universal.

A més servirà d’índex de l’arxiu AIXÒ (Arxiu Intern en Xarxa Oberta de J.M. Ferran i d’entitats cooperants) on hi hauran còpies de seguretat a l’Arxiu Comarcal del Priorat.

Més informació a:

http://blocs.xtec.cat/ceradaiinstitutdecatalunya/

www.cooperis.cat

http://blocs.xtec.cat/cooperis/2011/04/27/programa-a-curt-termini-de-cooperis/