Energies renovables i no renovables

Benvolgudes i benvolguts!

Aquí us deixo la pel·licula que us he comentat aquesta tarda. És un documental llarg, però penso que val la pena, tot i que hagi coses que no enteneu. Pels que no fèieu classe amb mi avui dir-vos que és un documental que inventa una història: la d’un arxiver que viu a l’any 2066 i explica com es podia haver salvat el planeta. I ho explica amb imatges que no són de ficció, sinó de veritat. És molt recomanable que el veieu amb els vostres pares i mares i el comenteu. I que ho expliqueu al bloc perquè tot el món vegi el que en penseu d’això de les energies renovables i no renovables.

El documental es diu L’era de l’estupidesa i tv3, de moment, no deixa penjar-ho al bloc directament, així que cliqueu a sobre de l’enllaç de sota i espero que el podeu veure.

http://www.tv3.cat/videos/3204930

També us adjunto el tràiler (en anglès i subtitulat en castellà) que dura dos minuts i que aquest si que podeu veure directament al bloc.

Ànims i que vagi molt bé!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *