QUIN ÉS EL SECRET?

Quin és el secret? La feina ben feta.

Quin és el secret? passió, dedicació, talent, creativitat, …. Estimar la teva feina.
Són alguns dels missatges que surten de la boca de personatges d’èxit que han triomfat en les seves respectives professions.

Estima el teu ofici, la teva vocació, la teva estrella, allò pel qual serveixes, allò en el qual et sents un entre els homes. Esforça’t en la teva tasca com si de cada detall que penses, de cada mot que dius, de cada peça que hi poses, de cada cop del teu martell, en depengués la salvació de la humanitat. Car en depèn, creu-me. Si oblidat de tu mateix fas tot el que pots en teu treball, fas més que un emperador que regís automàticament els seus estats; fas més que el qui inventa teories universals només per satisfer la seva vanitat, fas més que el polític, que l’agitador, que el qui governa. Pots negligir tot això i l’adobament del món. El món s’arreglaria bé tot sol, només que tothom fes el seu deure amb amor a casa seva.

Notícia a El Periódico
Notícia al diari Sport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *