RECURSOS PER TREBALLAR LA PAU

pau

http://www.observatori.org/paula/catala/
http://xtec.cat/crp-segria/40-virtu/celebrac/pau/pau.htm
http://stepv.intersindical.org/enxarxats/efemerides/cataleg_recursos_pau.pdf
http://www.pangea.org/crpbdln/activitats/contes/
http://diadelapau.wik.is/Recursos
http://bibliopoemes.blogspot.com/2009/01/poesies-de-la-pau-els-menuts-poemen-la.html
EDUALTER
FUNDACIÓ PER LA PAU
DENIP
PAULA
MÉS ENLAÇOS .

QUIN ÉS EL SECRET?

Quin és el secret? La feina ben feta.

Quin és el secret? passió, dedicació, talent, creativitat, …. Estimar la teva feina.
Són alguns dels missatges que surten de la boca de personatges d’èxit que han triomfat en les seves respectives professions.

Estima el teu ofici, la teva vocació, la teva estrella, allò pel qual serveixes, allò en el qual et sents un entre els homes. Esforça’t en la teva tasca com si de cada detall que penses, de cada mot que dius, de cada peça que hi poses, de cada cop del teu martell, en depengués la salvació de la humanitat. Car en depèn, creu-me. Si oblidat de tu mateix fas tot el que pots en teu treball, fas més que un emperador que regís automàticament els seus estats; fas més que el qui inventa teories universals només per satisfer la seva vanitat, fas més que el polític, que l’agitador, que el qui governa. Pots negligir tot això i l’adobament del món. El món s’arreglaria bé tot sol, només que tothom fes el seu deure amb amor a casa seva.

Notícia a El Periódico
Notícia al diari Sport

DOS VÍDEOS INTERESSANTS

Jordi Adell
Professor Noves Tecnologies Universitat Jaume I (Castelló)

Entrevista a Francis Pisani, considerat un dels millors analistes mundials en noves tecnologies. Pisani creu que l’adaptació del professorat és bàsica, que passarà de tenir tota la informació a ser qui ajudi els alumnes a destriar quina informació -de tota la que poden trobar a internet- és vàlida (destriar el gra de la palla).

TOOMATES

toomates

La web http://www.toomates.net/ ens ofereix tota una sèrie d’activitats de matemàtiques llestes per a descarregar en format Word i imprimir.Però el més interessant és que també ens permet baixar-nos alguns dels generadors que ens “fabriquen” aquest fulls d’activitats, de manera que en podem fer molts més i cada vegada diferents.Aquests generadors no són més que fulls de càlcul (Excel) que ens permeten canviar totes les dades numèriques de cada full només pitjant la tecla de funció F9.

PROJECTE AGREGA

El Proyecto Agrega és un interessant cercador de recursos educatius, promogut pel MEC, que recull una gran quantitat de materials elaborats per professorat de diferents àrees i nivells educatius, i que té l’objectiu de promoure la participació i la solidaritat professional entre els docents. Si hi accediu podreu cercar, visualitzar i descarregar tota mena d’eines pedagògiques per recolzar la vostra tasca diària. De la mateixa manera, podreu afegir fàcilment els vostres materials.

La solución es Agrega from Agrega Contenidos Educativos on Vimeo.