TERCER

tercer-bloc2

Benvinguts! Som la classe “El Salze del Burc”. A la classe hi ha 4 nenes i 14 nens. Aquest any tenim de mestra a la Sílvia, que mai l’havíem tingut. Tenim un mestre nou de música, el Xavi. La Maria Teresa ens fa Educació visual i plàstica i Habilitats matemàtiques. Som una classe bastant xerraire. Els delegats de la classe són la Laura i l’Adrià C.

Aquest any som més grans i responsables i per això tenim carpetes de separadors, agendes, l’estoig amb bolígrafs i un regle. L’any passat teníem bústia de queixes i aquest any tenim la caixa dels sentiments. També tenim sentiments nous com neguitós. Aquest any és la primera vegada que tenim flauta. Ja no tenim penjafeines. També tenim llibre d’anglès i aprendrem molt més!

L’any passat érem la classe del “Mussol banyut” i teníem a la Montse J. Quan va acabar el curs passat van marxar la Jana i l’Abril.

Aquest curs aprendrem a fer operacions amb nombres molt grans, a multiplicar, a començar a dividir i a descomposar. A llengua aprendrem quines són les paraules agudes, planes i esdrúixoles i moltes coses d’ortografia, també aprendrem a utilitzar els diccionaris.

A la categoria de tercer (columna de la dreta) podreu trobar articles sobre allò que fem.

Ens agradaria molt que ens deixéssiu comentaris.

Gràcies per visitar el nostre bloc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *