Els alumnes de 4tB per parelles o trios fan un treball d’investigació sobre un animal, després munten un power-point i finalment fan una exposició del seu treball davant dels seus companys. D’aquesta manera treballen d’una forma autònoma i significativa .

Aquí us adjuntem els treballs que han el·laborat.

L’abella, Vicki y JordiLes medusses, Georgiana i KinseyESTRELLA DE MAR, Ilham, Miriam i KevinEls llobarros, Mario i StefaniaEl tigre Ayman i RocioEls óssos, Andrés i CarlosESPONGES, Eli i Guillem

Tenim problemes per penjar els powers de Dina i Ziad que han estudiat la iguana rinoceront, el d’Andrei i Andrea que han fet els llops, el de Mireia i Amal que han investigat sobre les gallines i el de Iker i Cristina que han fet el treball sobre la salamandra.

Aquests treballs per motius informàtics no es poden penjar al bloc però també són d’un alt nivell.

Felicitats nois i noies!