Preinscripció curs 2016-17

0

Vine a conèixer la nostra escola!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=54NBm3Bh7wo[/youtube]

4tB estrena el bloc!

0

Els alumnes de 4tB han treballat per parelles i han redactat la seva pròpia notícia per tal d’estrenar el bloc. A continuació les podeu llegir.

 

El cas misteriós dels estoigs desapareguts.
Un dia per la tarda despres de piscina, al poc temps de piscina ems vam adonar de que faltaven 4 estoigs els companys que van perdre els estoigs van escomençar a plorar.
Al acabar-se la classe, quan van tornar l’altre grup, vam començar a buscar els estoigs,perquè la mestra es va enfadar.Els xiquets que van perdre els estoigs es dien MARIO RAMOS LOPEZ va perdre 2 estoigs un a les caixes amagat i l’altre a la paperera, Amal Hanou Ziani va perdre un estoig al armari , Ilham El Maamar també el vam trobar al armari. La mestra furiosa ens va fer esperar un rato pa confessar qui va ser al final ningú va dir res. Despres del cap de setmana, el dilluns al final la mestra ens va perdonar. I esta va ser la historia dels estoigs perduts.
FI.
FET PER ANDREI I IKER.

Els protagonistes

La noticia de avui es que a tutoria es fa una foto al company/a de la classe cada Setmana. Els altres company/a fiquen una cosa bona que pensin d’ell. El que pensen els altres quan l’agarrés i el fiques a la motxilla després a casa ho penges a la porta de la teva habitació.

Jo soc Vicky  ja he sigut la protagonista i he me sentit molt contenta, il·lusionada.

Vicky

I

ilham

 

GENT NOVA

Ha vingut una nova mestra que es diu Gemma.

Es molt simpàtica i ens ajuda molt.Els primers dies li feia falta la bata perqué és mestra dels menuts.Han vingut nens nous es diuen:Rocio i Ziad.Rocio es de Cunit i Ziad es del Marroc.

Rocio té el pel llarg i Ziad el té curt.Rocio es baixeta i Ziad es alt .   A   Ziad li costa parlar catalá peró s’esforçará molt.

Eli i Miriam

 

Halloween!!

Ahir vam  fer pots  de

halloween  estaven  fets  de 1pot  de  vidre,1  espelma,

paper  de  seda,hem ficat pegament  al  pot,hem  apegat

el  paper  de  seda,hem barnissat el  pot,després d’apegar  el  paper  de  seda,

mentres s’està  secant,hem dibuixat la cara,finalment quan  s’ha  secat  el  pot  hem

ficat  els  ulls,el nas la boca i

em  engegat  l’espelma i l’hem  ficat  dins.

I hem  celebrat el  cumple de Georgiana.

 

Ja ha arribat halloween

Ja estem a la tardor i per tant celebrem halloween i va vindre la mestra de plàstica i ens va proposar una manualitat de halloween vam necessitar un pot de vidre,paper de seda,una cartolina negra i una espelma flotat.

 

Kinsey i Amal

 

El llibre mÀgic!

Tot va començar triant un títol per a la classe.vam fer el disseny i vam participar tota la classe,ens va quedar molt bé,i ho vam ficar a la porta per a que tots  ho  per casualtitat ens va arribar una caixa, però dins hi havia llibres i pel.lícules.desde aquell dia ara cada dimecres i divendres a l’hora del pati  mirem pel.lícules  i mengem palometes.vam fer les 12 proves d’astérix i obélix,teníem que resoldre-ho en parelles.van ser divertits i difícils,perquè necessitaves  saber els números romans.havies de fer-ho en uns pergamins d’astérix i obélix.sense pensar-ho este serà el millor curs!!

Jordi i Dina

 

LA CAIXA MAGICA

Fa 3 o 4 setmanes antes, al col·legi Agustí Barberà ens vam trobar una caixa que es deia LA CAIXA MÀGICA O EL LLIBRE MAGIC  i estava en la nostra classe era com un regalet que tenia còmics, pelis i pergamins de Astèrix i Obelix. Les XII probes de la mort havien sortit bé i d’evegades portaben palometes per les pelis de els dimecres i divendres. La primera peli era Cleopatra i la segona va se les XII proves, les probes eren de Cèsar però    era emocionant però algunes costaven molt, la ultima proba era la de la mort era perillós si la fallaven no passava res. Aqui acabat tot adeu asta dintre de 10: hores chao chao!

 

LES AVENTURES LOQUES DE LA CLASSE

Esta classe fa coses molt rares però també en passen de ben emocionants ,hi ha veureu com us divertiu: La mestra de vegades s’enfada però despres ens perdona. Un dia va vindre Gema  una mestra de l’institut a ajudara  a la classe a millorar. Nosaltres estem treballt a medi amb els ordinadors que ens comprat el col·legi . Un dia l’estoig de Mario i Amal van desaparèixer el van perdre el de Mario estava a la bassura ,el d’Amal a l’armari. Un dia hem  après los números romans així va dir la mestra i hem fet el control.

 

 

A 4tB treballem els animals

0

Els alumnes de 4tB per parelles o trios fan un treball d’investigació sobre un animal, després munten un power-point i finalment fan una exposició del seu treball davant dels seus companys. D’aquesta manera treballen d’una forma autònoma i significativa .

Aquí us adjuntem els treballs que han el·laborat.

L’abella, Vicki y JordiLes medusses, Georgiana i KinseyESTRELLA DE MAR, Ilham, Miriam i KevinEls llobarros, Mario i StefaniaEl tigre Ayman i RocioEls óssos, Andrés i CarlosESPONGES, Eli i Guillem

Tenim problemes per penjar els powers de Dina i Ziad que han estudiat la iguana rinoceront, el d’Andrei i Andrea que han fet els llops, el de Mireia i Amal que han investigat sobre les gallines i el de Iker i Cristina que han fet el treball sobre la salamandra.

Aquests treballs per motius informàtics no es poden penjar al bloc però també són d’un alt nivell.

Felicitats nois i noies!

 

Go to Top