Sortida al Zoo de Barcelona

Hola pares i mares! Els nens i nenes d’infantil anirem el proper dia 18 d’abril a visitar els animals que viuen al Zoo de Barcelona.
Els nens hauran de portar l’esmorzar i una ampolla d’aigua.
Anirem amb autocar i sortirem a primera hora.
Ens ho passarem d’allò més bé!

Al ser els alumnes tan petits no hi haurà autonomia total a l’hora de portar la càmara per fer les fotos, però sí triarem dos reporters que tindran la tasca d’avisar a les mestres quan vulguin fer-les i amb la nostra supervisió fotografiaran allò que més els hi cridi l’atenció. Seran els encarregats, pero podran rebre peticions dels seus companys/es.

Un cop finalitzada la sortida, farem un buidatge de les fotos a l’ordinador i farem una selecció intentant que surtin tots els nens equitativament, mirant sobretot que no surti cap alumne que no tingui l’autorització de drets d’imatge. Si apareixen persones alienes a l’escola, difuminarem la seva cara. Eliminarem les fotografies que estiguin desenfocades i poc centrades i intentarem que no es repeteixin fotos dels mateixos animals.

El bloc el portarà la tutora de P-4, ja que es fa un bloc per nivell però sempre comptarà amb l’ajuda dels altres professors que formen el claustre i amb les aportacions que vulguin fer els pares i mares que seran els principals espectadors.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *