LA NOSTRA FESTA DE LA TARDOR

Els infants de 3, 4 i 5 anys hem gaudit d’un dia molt especial. Al matí hem realitzat una gimcana de cinc proves molt divertides, a partir de diversos materials relacionats amb la tardor. Nens i nenes de tots els grups ens hem barrejat i hem hagut de formar un bon equip per actuar de forma cooperativa i arribar al final de la gimcana de forma satisfactòria, amb la nostra destresa i la nostra creativitat. Hem gaudit molt compartint aquesta activitat tan dinàmica i entretinguda.

A la tarda, la castanyera va venir de visita a la nostra escola i al bosc la vam rebre celebrant una festeta de caliu i diversió. Vam ballar, vam repartir les castanyes dels nostres cistells i vam jugar i gaudir amb la seva companyia una estona molt especial.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *