EL DIA DE LA DONA, A I3 CAMINEM CAP A LA IGUALTAT

El dimecres, 8 de març, els pastissers i pastisseres d’I3 vam estar reflexionant sobre els colors que son de tothom i sobre la igualtat de les nostres possibilitats per fer i ser el que vulguem quan siguem grans. Vam caminar sobre un paper amb els peus de pintura cap a un futur de igualtat, on tots i totes gaudim de les mateixes oportunitats.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ELS INFANTS D’I4 VISITEN LA SEVA ALZINA

Hem anat al bosc a visitar la nostra alzina apadrinada i hem marcat la seva escorça en un paper… Hem descobert què és rugosa i aspra…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ELS INFANTS D’I5 IMITEN A JOAN MIRÓ

A I5 fem d’artistes tot representant obres de Joan Miró. Pintant amb els seus colors, imitant amb fang escultures seves, jugant amb formes i línies mironianes… Ens ho passem d’allò més bé!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LITTLE RED RIDING HOOD

Children of I3, I4 and I5 levels have watched the play Little Red Riding Hood. They have enjoyed a lot seeing the adventures of the Fox and the Crow and Hansel&Gretel, two amusing tales which have been explained during the play.

Apart from attending the classical story of Little Red, young children have also sung and danced two amazing songs: «Sleeping Rabbits» and «Little Bear Dance».

They have loved the show very much!.

Publicat dins de P3, P4, P5 | Deixa un comentari

ELS NENS I NENES DE I5 PRACTIQUEM AMB ELS BEE-BOTS

AQUEST TRIMESTRE ELS NENS I NENES DE I5 ESTEM APRENENT COM FUNCIONEN ELS BEE-BOTS. COM PODEM PROGRAMAR UNES QUANTES ORDRES I FER QUE ELS BEE-BOTS VAGIN A ON VOLGUEM NOSALTRES.

TAMBÉ HEM FET CARRERES DE BEE-BOTS A VEURE QUIN ARRIBA ABANS A UNA CASELLA.

ENS HO PASSEM MOLT BÉ!!

Publicat dins de P3, P4, P5 | Deixa un comentari

APADRINEM UN ROURE

AQUEST CURS ELS NENS I NENES D’I5 HEM APADRINAT UN ARBRE NOU DEL NOSTRE BOSQUET; UN ROURE. ELS ANYS ANTERIORS VAM TRIAR UN PI I UNA ALZINA.

ELS OBSERVEM I ELS VISITEM EN LES DIFERENTS ESTACIONS, ELS TOQUEM, ELS CUIDEM… I ENS ELS ESTIMEM.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

MIRA QUINS GUANTS!

Els i les terrissaires hem començat el projecte de l’hivern. Estem molt engrescats fent uns bonics guants per decorar el nostre passadís.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

HA ARRIBAT L’HIVERN!

Ha arribat l’hivern i a la classe d’I3 ja estem experimentant i descobrint molts elements propis d’aquesta estació. Entre altres propostes, estem creant neu i flocs amb formes d’estrelles. Amb temperes i bosses, estem tintant l’arròs per crear safates d’experimentació. També estem realitzant obres d’art a través de materials diversos i els colors freds. I és que, amb l’hivern trobem una altra oportunitat per continuar ampliant experiències a l’escola i moments d’aprenentatge en el nostre procés de descoberta de l’entorn… Quina blanca és la neu, que gris pot ser un cel, quines formes tenen els flocs de neu, quins colors surten de la barreja d’altres i quina creativitat surt en la lliure expressió plàstica amb el pinzell i altres eines que ens agraden tant…!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL DIA DE LA CASTANYADA

El divendres passat vam celebrar la festa de la castanyada tots els companys i les companyes d’Infantil. Va ser un dia molt complet i especial…

Al matí, vestits per l’ocasió, vam gaudir d’una gimcana de proves que hauríem de superar per poder aconseguir les castanyes de la tarda i celebrar la festa amb la castanyera. En grups d’infants de 3, 4 i 5 anys, vam haver de superar aquests reptes:

  • Llançar castanyes als gots, i encistellar endins.
  • Buscar les peces de roba i vestir al castanyer i a la castanyera.
  • Ballar amb música i quedar-se congelat quan s’atura.
  • Elaborar un mandala amb elements de la tardor: pals, fulles, fruits, pells, etc.
  • Buscar les castanyes amagades i formar la paraula amb la lletra que porten escrita.

Va ser un matí molt divertit!

 

 

A la tarda vam celebrar la festa de la castanyera al bosc.  Vam cantar i representar les nostres cançons de la tardor i després, vam menjar les castanyes que hi teníem preparades a les paperines. Va ser un dia fantàstic!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ELS NENS I LES NENES D’I3 JA ANEM AL PATI GRAN D’INFANTIL

Els infants d’I3 ja estem preparats per anar al pati gran d’Infantil!

Per anar-hi i conèixer-lo bé, els companys i les companyes d’I4 i d’I5 han vingut a buscar-nos al pati petit. Allà ens han explicat les normes més importants per poder jugar i gaudir tots junts, com amics i amigues. A més a més, ens han fet un regal de benvinguda! Un conte molt maco que ens ha agradat molt!

De la mà dels nous amics, hem anat tots i totes al pati gran on hem passat la nostra primera estona, tots barrejats! Ara ja podrem anar-hi cada dia i fer nous amics i amigues… Quines experiències tan maques ens queden per viure allà!

Publicat dins de General | Deixa un comentari