Teatre en Anglès

 

El 21 de gener els infants d’infantil vam anar al gimnàs a veure una obra de titelles en anglès titulada The Farm. Va ser molt divertit!! Vam poder gaudir de històries d’animals de granja com a protagonistes. Els titelles i els personatges dels grangers eren molt alegres i ens animaven a cantar les seves cançons, com per exemple Old Mac Donald, o Five litlle Ducks!
Ens va agradar molt perquè dies abans ho havíem treballat amb la Pilar a classe a l’hora d’anglès.

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Taller de Pablo Picasso

La primera setmana de març els nens i nenes de cicle infantil hem pogut gaudir dels tallers sobre Pablo Picasso. Han vingut a l’escola uns experts i expertes en la matèria i ens han explicat un munt de coses sobre la vida del pintor. A través d’alguns quadres que ens han portat a la classe hem vist com Picasso sabia dibuixar la realitat com si fos una fotografia. Fins i tot hem interpretat nosaltres mateixos una obra seva. A mida que va anar creixent Picasso va anar canviant la seva forma de dibuixar, feia les persones amb totes les parts del cos com si fossin peces de trencaclosques mal col·locades. D’això se’n diu cubisme. Vam fer un joc on havíem de fer uns puzzles amb les parts de les cares de diferents retrats pintats per Picasso. Que divertit!
Per últim vam poder convertir-nos en artistes i fer la nostra pròpia obra d’art. A partir del retrat del seu fill Clot i d’un retrat de la Jacqueline, vam fer un collage seguint diferents tècniques plàstiques. Van quedar uns quadres impressionants!
Seguirem treballant uns dies més aquest pintor que hem descobert i que tant ens haagradat!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

COMENCEM AMB TOTES LES GANES

BENVINGUTS I BENVINGUDES A AQUEST NOU CURS 20-21. UN CURS PLE DE NOVETATS I ADAPTACIONS DEGUT A LA SITUACIÓ ACTUAL, PERÒ QUE SEGUIREM AMB ELS NOSTRES OBJECTIUS DE SEMPRE, PER A QUÈ TOTS I TOTES APRENEU MOLT I GAUDIU DE L’ESCOLA.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ARRIBA L’ESTIU!!

Aquest cap de setmana comença l’estiu i l’escola s’acaba. Hi ha un Follet que viu al bosc de la nostra escola que s’està preparant per marxar de viatge. Com que ha vist que els nens i nenes d’infantil s’ho passen molt bé als espais d’aprenentatge ha decidit passar per cadascun d’ells amb la seva maleta i acomiadar-se de les mestres…
Voleu veure com ha anat la història? Mireu, mireu el vídeo…

Publicat dins de General | 1 comentari

EL NOU QUADRAT GROC

Fa algunes setmanes vam proposar als nens i nenes de les dues classes de p5, fer la seva pròpia interpretació de l’obra de David Carter, Quadrat groc.

Aquí us deixem el resultat. Són uns artistes!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Una recepta per llepar-se els dies, de la Noa Bonilla

LA NOA BONILLA, DE P5, US DEIXA AQUESTA RECEPTA QUE HA ESCRIT ELLA MATEIXA, PER FER GALETES DE LACASITOS. QUINA BONA PINTA, NOA!

GALETAS DE LACASITUS (1)

Publicat dins de General | Deixa un comentari

UN MUNT DE BONS RECORDS …

La Xana i el Gerard de P5 han escrit una llista amb els seus millors records dels tres cursos d’Educació Infantil. Vivències, jocs, emocions, activitats … que els acompanyaran durant molt temps!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

QUI ÉS EN KIWI?

Si voleu conèixer la mascota de la Mariona, de la classe dels Tambors, llegiu l’article que ella mateixa ha escrit!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LES BATERIES HEM FET UN JOC D’ATENCIÓ

En aquests dies de confinament, les Bateries de P4 no hem deixat de treballar… Us volem presentar un joc que hem fet arran d’una de les propostes setmanals… Heu d’estar molt atents doncs heu de dir quin és l’element que canvia en cada col·lecció… i no us preocupeu perquè hem pensat en tot i també us donem les solucions… Esperem que us agradi… A veure qui veu més canvis…

Les Bateries P4

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL QUE LI APASSIONA AL DANIEL I LA RECEPTA DE LA IRENE

El Daniel i la Irene, de la classe dels Tambors, aquesta setmana omplen el nostre espai creatiu d’escriptura amb les seves paraules. L’un, amb una llista de coses que li apassionen i que no en són poques. L’altra, amb una recepta que a casa seva cuinen d’allò més bé!

Publicat dins de General | Deixa un comentari