HA ARRIBAT L’HIVERN!

Ha arribat l’hivern i a la classe d’I3 ja estem experimentant i descobrint molts elements propis d’aquesta estació. Entre altres propostes, estem creant neu i flocs amb formes d’estrelles. Amb temperes i bosses, estem tintant l’arròs per crear safates d’experimentació. També estem realitzant obres d’art a través de materials diversos i els colors freds. I és que, amb l’hivern trobem una altra oportunitat per continuar ampliant experiències a l’escola i moments d’aprenentatge en el nostre procés de descoberta de l’entorn… Quina blanca és la neu, que gris pot ser un cel, quines formes tenen els flocs de neu, quins colors surten de la barreja d’altres i quina creativitat surt en la lliure expressió plàstica amb el pinzell i altres eines que ens agraden tant…!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *