ELS NENS I LES NENES D’I3 JA ANEM AL PATI GRAN D’INFANTIL

Els infants d’I3 ja estem preparats per anar al pati gran d’Infantil!

Per anar-hi i conèixer-lo bé, els companys i les companyes d’I4 i d’I5 han vingut a buscar-nos al pati petit. Allà ens han explicat les normes més importants per poder jugar i gaudir tots junts, com amics i amigues. A més a més, ens han fet un regal de benvinguda! Un conte molt maco que ens ha agradat molt!

De la mà dels nous amics, hem anat tots i totes al pati gran on hem passat la nostra primera estona, tots barrejats! Ara ja podrem anar-hi cada dia i fer nous amics i amigues… Quines experiències tan maques ens queden per viure allà!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *